BetheTransition
 

BEtheTransition Accelerator Individueel

 
Bewust dat elke verandering begint bij een keuze en dat deze keuze dan het begin kan zijn van iets waarvan je nog niet weet wat de gevolgen zijn is een ‘onzekerheid’ waarvoor je gekozen hebt. Maar die je wilt blijven volgen omdat je inmiddels weet dat wat er op ook deze weg gebeurt, met een reden gebeurt. Er bestaat geen toeval meer en alles heeft een reden.

Je realiseert je dat alles in je vermogen ligt om dingen te veranderen die je anders wenst en dat werkelijke transformatie van binnen begint. Het beginpunt is ergens binnen, het eindpunt is hier en nu.

Omslagpunten zijn er elke dag en overal als realisaties van inzichten die tot ons komen. Als waarnemer van alles om je heen, zie je dat elke keus leidt naar een momentum van een volgende keuze. Ook weet je dat na elke beslissing de test komt waarin je jezelf geconfronteerd ziet met het feit of je de grotere beslissing die je hebt genomen kunt handhaven. Je bent bewust dat dit wezenlijke momenten zijn in het leven en dat deze je kunnen leiden naar een nieuwe werkelijkheid.

Jezelf te zien en de keuze waar je voor staat, het is immers de keuze uit twee of meer mogelijkheden. Beiden zijn twee mogelijke werkelijkheden, kiezen voor de één is de ander uitsluiten, als een werkelijkheid die niet bestaat.

Paradigma’s zijn niet van jezelf. Met het oplossen van eigen je paradigma’s heb je jezelf naar een nieuw level, of nieuwe dimensie bewogen, waarmee je je eigen transitie hebt weten te accelereren. Je bent je eigen deeltjesversneller door de keuzen die je maakt.

Het is je steeds meer duidelijk geworden dat jouw missie dichterbij is gekomen vanwege dat wat je hebt opgelost en jouw eigen plek die je hebt ingenomen. Zo binnen, zo buiten is een levende realiteit geworden. Verwelkom jezelf in die nieuwe dimensie van realiteit, het is dat wat je toekomt. Heb jij de sprong al gemaakt?

De transformatie begint dus van binnenuit, zelf geïnitieerd en zelf geactiveerd. Binnen beginnen is beginnen bij/met de essentie en logisch dat het dan gaat over identiteit. Te weten wat je identiteit is, is de ultieme trigger, uitgangspunt en of referentiekader voor het proces wat daarna vanzelf volgt.

Deze “transformatie naar jezelf” is waar het programma op in speelt. Jouw missie is wat dan volgt.

Wie of waar ben ik nu – waar wil je naar toe en hoe kom ik daar? Wat is daar voor nodig? Dat is waar de BEtheTransition Accelerator je in begeleid.

 

Programma

“Wat is er mooier dan te leren alles over jezelf?”

1 Identiteit – essentie – authenticiteit
Een omtrekkende beweging, wat zijn jouw drijfveren? Waar wil je naar toe?
Wat is nodig, hoe komen we daar?

2 Paradigma’s veranderen
Hoe herken je je eigen paradigma’s en hoe herken je de onzichtbare obstakels die een barrière zijn voor jou om naar een volgend level te komen.

3 Nieuwe kansen herkennen.
Voorbij de illusie is er een veld van nieuwe mogelijkheden.
Kansen dienen zich aan door transformatie en groei.

4 Nieuwe omgeving creëren.
In het veld van nieuwe mogelijkheden is er alle ruimte om de nieuwe “positie” in te nemen.

5 Sprong maken.

Een ieder is uniek en daar past een training bij die ook voor ieder uniek is. Een enkel format voor iedereen past voor niemand!
Gegeven wordt een unieke beoordeling voor elke individuele deelnemer. Het gehele programma is hierop gebaseerd en gestructureerd. Uiteraard verschilt dit per persoon.
Aan het eind van dit traject ontvangt de deelnemer een certificaat op maat!

Je kunt je hier individueel voor opgeven. Het maximum aantal personen is 15.
Een vergoeding is opgebouwd uit het aantal ‘modules’ waarvoor gekozen wordt.
Uiteraard beginnen we met een intakegesprek.

 

Meer informatie

Uw naam (vereist)

Uw email (vereist)

Anti-Spam vraag: Hoeveel is 1 + 1?

 

Deelnemen programma

Voornaam

Naam

Woonplaats

Email

Telefoonnummer

Organisatie

Plaats vestiging

Anti-Spam vraag: Hoeveel is 1 + 1?