Interorganiseer

 
We nodigen uit een ieder die passie heeft voor deze planeet en een netwerk van licht wil vormen, om deel te nemen aan deze groep van gelijkgestemden en vrijdenkenden, ‘freestylers’ en vernieuwers, de EarthMission Movement.

Deelnemen in gemeenschappelijke projecten is de manier om mensen of organisaties te ontmoeten met gedeelde missie. Met deze deelname is wat EarthMission betreft een nieuwe dimensie van organisatie ontstaan. Deelname aan een organisatie van organisaties – en jezelf te ‘interorganiseren’ – is de nieuwe dimensie van organisatie! Deze wijze van organisatie vraagt om nieuwe programma’s.

De transformatieprogramma’s naar interorganisatie zijn ontwikkeld om mensen binnen een organisatie voor te bereiden op een nieuw (economisch) paradigma en de mogelijkheden die een samenwerking in dit groter – en ‘meerdimensionaal’ verband met zich meebrengt.
 

Programmas

 

EarthMission AdvancedTransformationProgram_golden

Initieel en Individueel Coaching Programma

Het initieel en individueel programma is een individueel programma en initieel voor ‘het proces’ naar zelfsturing en zelforganisatie.

  • Het programma zet mensen aan tot zelfonderzoek.
  • Het activeert mensen om een volgende stap te nemen.
  • Het brengt inzichten die leiden tot zelfsturing en zelforganisatie die essentieel zijn voor het werken in een uiteindelijk multidisciplinaire participatie vorm.
Lees meer

Interorganisatie Transformatie Programma_Golden

Interorganisatie Training

De Interorganisatie Training is een transformatieprogramma naar interorganisatie. Voor organisaties en ieder die in een nieuwe georganiseerde vorm wil samenwerken.
Voor de individuele deelnemer is het eveneens een vervolgprogramma op het Initieel en Individueel Coachingprogramma. Voor zowel individu als organisaties is het de “fast track” naar interorganisatie.

Lees meer

 

Interorganiseer nu
Schrijf je in om mensen of organisaties te vinden met gedeelde missie, die willen werken aan een gemeenschappelijk project, multidisciplinair samenwerkingsverband of partnerschap.

Your display name will appear here.
Account Info
Hide from Public
Password must be at least 7 characters long. To make it stronger, use upper and lower case letters, numbers and symbols.
Type your password again.
 
 

Wil Kneepkens

EarthMission