Interorganisatie

Interorganisatie Training

~ In het vervullen van een gedeelde missie wordt regeringschap regeringschap, zakelijkheid zakelijkheid, onderwijs onderwijs, wereldrelatie wereldrelatie, wetenschap wetenschap, ideologie ideologie , maatschappelijke organisatie maatschappelijke organisatie. ~

Als organisatie bent u bewust van grote verandering in de wereld en u wilt bewuste verantwoording nemen met betrekking tot uw omgeving, werkgebied en gebied van invloed. U begrijpt dat deze veranderingen verder gaan – en moéten gaan – dan alleen verduurzaming én dat deze natuurlijk ook nieuwe mogelijkheden kunnen bieden. Mogelijk wilt u weten hoe.

Eén uitdaging is er en dat is dat grote veranderingen ook grote mogelijkheden bieden, tot extensie van eigen activiteiten in een geheel nieuwe dimensie van wat al gedaan werd. Eigen waarden, kernwaarden zijn daarbij richtingbepalend. De eigen missie herkent men wanneer inspanningen, in ‘volledige’ synergie, zonder al teveel obstakels tot succes leiden. Dan ben je als organisatie het juiste aan het doen.

Succes wordt bepaald door groei. Transformatie leid tot groei en is dus essentieel. Succes volgt wanneer men op eigen kracht obstakels neemt, in volledige synergie acteert en de ontstane mogelijkheden benut. U begrijpt dat eigen transformatie u in staat stelt uw grotere positie in te nemen in het geheel van grotere ontwikkelingen die plaats vindt en stilstand tot crisis leidt.

U wilt een leidende rol spelen, op uw eigen terrein van expertise, waar u als organisatie goed in bent en u begrijpt dat deze uniciteit, in deze tijd, niet beperkt hoeft te zijn tot lokale activiteiten. Er zijn kansen als het gaat om schaalvergroting, wanneer organisaties meer gaan doen dan alleen samenwerken.

Met een duidelijk inzicht van wat er voor de deur staat als het gaat om nieuwe vormen van werken, financiering, werven van mensen, ownership, kunt u uw strategie bepalen. Een leidende rol gaan spelen in plaats van een volgende. U begrijpt dat een leidende rol niet slechts bestemd is voor enkele, maar voor elke organisatie.

Uw nieuwe zakelijke activiteiten  gaan niet alleen meer over technologie en bediening van cliënten maar over een specifieke missie. Nieuwe initiatieven hierin krijgen support van de mainstream, en ontstaan volgens nieuwe wetmatigheden.

Het paradigma en het spel veranderd. Ook in uw organisatie?

Het interorganisatie trainingprogramma  is de nieuwe software voor uw organisatie waarmee u voorbereid bent op een nieuwe tijd en de mogelijkheden die de transitie van mensen of een organisatie met zich meebrengt. Uw mensen en Uw organisatie.

 

Het Programma

Omtrekkende beweging maken, paradigma’s veranderen, nieuwe kansen herkennen, nieuwe omgeving creëren, nieuwe circuits laten ontstaan.

1 De transformatie van organisatie naar een participatie-model

2 De transformatie van het businessmodel, marketing, management en de matrix-organisatie.

3 Interorganisatie versus zelforganisatie.

4 Nieuwe economische wetten

5 Hoe te starten?

 

Locatie en tarief

Deze training kan op locatie worden uitgevoerd. Geheel op aanvraag.

Meer informatie

Uw naam (vereist)

Uw email (vereist)

Deelnemen programma

Voornaam

Naam

Naam organisatie

Plaats vestiging

Email

Telefoonnummer

Anti-Spam vraag: Hoeveel is 1 + 1?