Initieel en Individueel Transformatie Programma

Initieel en Individueel Coaching Programma

Van Zelfsturing en Zelforganisatie naar Interorganisatie.

Bewust dat elke verandering begint bij een keus en dat deze keuze het begin kan zijn van iets waarvan je nog niet weet wat de gevolgen zijn is een ‘onzekerheid’ waarvoor je gekozen hebt. Maar die je wilt blijven volgen omdat je inmiddels weet dat wat er op ook deze weg gebeurt, met een reden gebeurt. Er bestaat geen toeval meer en alles heeft een reden.

Je realiseert je dat alles in je vermogen ligt om dingen te veranderen die je anders wenst, maar dat werkelijke transformatie van binnen begint. Het beginpunt is ergens binnen. Het eindpunt is hier en nu.

Omslagpunten zijn er elke dag en overal als realisaties van inzichten die tot ons komen. Als waarnemer van alles om je heen, zie je dat elke keus leidt naar een momentum van een volgende keus en dat na elke beslissing de test komt, waarin je jezelf geconfronteerd ziet met het feit of je de grotere beslissing die je hebt genomen kunt handhaven. Je bent bewust dat dit wezenlijke momenten zijn in het leven en dat deze je kunnen leiden naar een nieuwe werkelijkheid.

Jezelf te zien en de keuze waar je voor staat, het is immer de keuze uit twee mogelijkheden. Beide zijn twee mogelijke werkelijkheden en kiezen voor de één is de ander uitsluiten, als een werkelijkheid die niet bestaat.

Met het oplossen van eigen je paradigma’s heb je jezelf naar een nieuw level of dimensie bewogen. Waarmee je je eigen transformatie hebt weten te accelereren. Je bent je eigen deeltjesversneller, door de keuzes die je maakt.

Het is je steeds meer duidelijk geworden dat je missie dichterbij is gekomen vanwege dat wat je hebt opgelost en de eigen plek die je hebt gevonden. Zo binnen, zo buiten is een levende realiteit geworden. Verwelkom jezelf in die nieuwe dimensie van realiteit. Het is dat wat je toekomt. Heb jij de sprong al gemaakt?

De transformatie begint dus vanbinnenuit, zelf geïnitieerd en zelf geactiveerd. Binnen beginnen is beginnen bij/met de essentie en logisch dat het dan gaat over identiteit. Te weten wat je identiteit is, is de ultieme trigger, uitgangspunt en of referentiekader voor het proces wat daarna vanzelf volgt.

Deze “transformatie naar jezelf” is waar het programma op in speelt. Jou missie is wat dan volgt.

Wie of waar ben ik nu – waar wil je naar toe en hoe kom ik daar? Wat is daar voor nodig? Dat is waar het programma je in begeleid.
Het EarthMission Initieel en Individueel Transformatie-Programma is een transformatieprogramma op individueel niveau binnen de organisatie.

“Wat is er mooier dan te leren alles over jezelf?”

 

Inhoud Programma

1 Een omtrekkende beweging
Identiteit – essentie – authenticiteit – leiderschap

Wat zijn jouw drijfveren?
Waar wil je naar toe?
Wat nodig, hoe komen we daar?

2 Paradigma’s veranderen
Hoe herken je je eigen paradigma’s en hoe herken je de onzichtbare obstakels die een barrière zijn voor jou om naar een volgend level te komen.

3 Nieuwe kansen herkennen.
Voorbij de illusie is er een veld van nieuwe mogelijkheden.

Kansen dienen zich aan door transformatie en groei. Wanneer er geen kansen zijn, of gezien worden is er iets mis, of is er iets wat eerst opgelost dient te worden om verder te komen.

4 Nieuwe omgeving creëren.
In het veld van nieuwe mogelijkheden is er alle ruimte om de nieuwe “positie” in te nemen. Er is immers een unieke positie voor elk uniek persoon. U heeft een nieuw level bereikt en een nieuwe dimensie in visie en activiteit.

Nieuwe kansen, mensen, organisaties, partnerships, projecten dienen zich aan, ook door bewust een omgeving te creëren om dit op gang te brengen of te bespoedigen.

5 Sprong maken en de weg naar een grotere participatie

In het programma wordt gebruikt gemaakt van diverse werkvormen.
Het maximum aantal personen is 15.

Meer informatie

Uw naam (vereist)

Uw email (vereist)

 

Deelnemen programma

Voornaam

Naam

Woonplaats

Email

Telefoonnummer

Organisatie

Plaats vestiging

Anti-Spam vraag: Hoeveel is 1 + 1?