Initiating Game Changing Transformation

 

 
 

IAOO – Intergeorganiseerde Autonome Organisatie van Organisaties

Is er een economisch-, financieel- en zakelijk model mogelijk zonder winst, markt, rente, inflatie, centrale bank, schulden of zelfs belasting?… Is er een economisch-, financieel- en zakelijk model mogelijk zonder geld?
Het antwoord is ja.

De basis voor een nieuw ecosysteem is slechts een paar regels computercode, een andere wijze van organisatie (interorganisatie) dat hierbij hoort en de transitie van het verdienmodel.
Tezamen biedt het oplossing voor de grootste financiële, economische en maatschappelijke vraagstukken van deze tijd; financiële inclusie, financiële ongelijkheid, inkomensvraagstukken, werkelijke participatie, belastinghervorming en onvoorwaardelijk basisinkomen.

Lees meer in de IAOO bluepaper

 

EarthMission heeft slechts één project. Waarom?

Het EarthMission IAOO project heeft een concept dat andere concepten integreert.

Het project IAOO Intergeorganiseerde Autonome Organisatie van Organisaties veranderd niet alleen de wijze waarop organisaties onderling verbonden en georganiseerd zijn, maar ook het verdienmodel, wat inherent is aan systeemverandering.
De interorganisatie van organisaties en ook het nieuwe verdienmodel passen als één geheel in dit nieuwe ecosysteem. Ook de werkelijke participatie van mensen komt hierin tot uiting. Dit nieuwe ecosysteem is circulair, integraal, decentraal en inclusief en biedt toegang voor iedereen.

Het is een systeem waarin een ieder met een werkelijke missie kan beginnen en met een eigen unieke bijdrage, zónder dat men hierop hoeft af te rekenen.
Een inkomen komt voort als een product van de gezamenlijke deelname.
 

Interorganisatie Protocol

Het interorganisatie protocol is een vereenvoudigd protocol welke vertaald kan worden in computercode. Dit protocol vloeit voort uit de interorganisatie bluepaper, welke uitleg geeft aan de Intergeorganiseerde Autonome Organisatie van organisaties IAOO.

Lees meer over interorganisatie protocol
 

FAQS

Vraag en antwoord
 

Testnet pilot

Wil je deelnemen aan onze testnet pilot schrijf je dan in en doe mee!

Join testnet pilot
 

Projectomgeving IAOO

Onze projectomgeving kan je vinden op GitHub.

IAOO op Github

 

Webhosting