OVER EARTHMISSION

De missie van EARTHMISSION is mensen brengen in het bewustzijn van hun eigen missie en hen helpen deze te vervullen geheel volgens Hemels Plan. Dit door middel coaching in wat deze missie in houdt voor hen en voor de wereld.
Het doel is een beweging te vormen van mensen die hetzelfde denken en hetzelfde willen in hun leven en de beweging willen maken naar de vervulling van een gezamenlijke missie, wat tevens het grotere aspect is van de missie, namelijk de missie voor deze wereld en aarde..

Het grotere aspect van de missie is: dat er een gezamenlijke missie is waarin een ieder deel heeft, deel neemt en deel is. Het Goddelijke Plan.
De beweging wordt uiteindelijk gevormd door mensen die allen inmiddels op het Goddelijke Plan zijn gekomen en met hun missie begonnen zijn. Want door de bewuste verbinding van mensen die op het Goddelijke Plan bezig zijn met dat waar ze voor gekomen zijn ontstaat er een Momentum die de wereld kan veranderen.

EarthMission heeft voor elke maatschappelijke functie een visie, weergegeven vanuit een ander bewustzijn, namelijk het eenheidsbewustzijn.
Het eenheidsbewustzijn en het principe van eenheid heeft alle oplossingen in zich. Crisis en de problemen zijn intrinsiek het gevolg van het gebrek aan dit bewustzijn in de wereld. Daarom kunnen huidige uitdagingen in de wereld en de crisis, die er niet is, opgelost worden door simpelweg het eenheidsbeginsel toe te passen en een weg te laten vinden.

Hoe?

– door cursussen te geven voor mensen die meer willen weten over hoe de missie volbracht kan worden en daarmee hun leven kunnen verrijken.
– platform creĆ«ren waar mensen elkaar kunnen vinden via de bijeenkomsten, evenementen en seminars.
– coaching geven aan mensen in hun persoonlijke missie
– coaching voor organisaties die een meer maatschappelijke missie willen neerzetten.

Begrippen als ZELF-ACTIVATIE, ZELFINITIATIE, ZELFORGANISATIE, ZELFREALISATIE zijn geen loze woorden. Net als INTEGRATIE, INCLUSIE en en OVERVLOED komen deze voort uit – en zijn deze deel van – het EENHEIDSPRINCIPE. De nieuwe wereld wordt collectief georganiseerd, collectief geleid, collectief gefinancierd, collectief gerealiseerd.
De nieuwe wereld is non-lokaal, non-dualistisch, non-competitive, non-conform (autonoom), non-institutioneel en non-bureaucratisch.
Een meer maatschappelijke missie voor de organisatie die bijdraagt aan een nieuwe wereld werkt overeenkomstig het EENHEIDSPRINCIPE.

Het aanbod:

– EARTHMISSION STARTUP in 100 dagen.
– EARTHMISSION INTERVISIE 100 dagen.
– LEVENSMISSIE personal coaching.
– Deelname in de EARTHMISSION PROJECTEN die lopen; HET MOMENTUM, EENHEIDSKINDEREN, WERELDEENHEIDSDAG. COALITIE VAN HET VOLK.
– EARTHMISSION TRANSITIEVERSNELLER voor ORGANISATIES.